Υποστηρίζεται έως και 5 αρχεία, κάθε μέγεθος 10M. Εντάξει
Shenzhen JiDing Technology Co., Ltd 86-755-29542321 salesw@jdmoulding.com

Εταιρικό Προφίλ

Λάβετε προσφορά
Αρχική Σελίδα -

Shenzhen JiDing Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ

 • Κίνα Shenzhen JiDing Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Shenzhen JiDing Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Shenzhen JiDing Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Shenzhen JiDing Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
 • Κίνα Shenzhen JiDing Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ
Shenzhen JiDing Technology Co., Ltd
 • Είδος Επιχείρησης

  Κατασκευαστής,Πωλητής

 • Κύρια Αγορά

  Βόρεια Αμερική,Νότια Αμερική,Δυτική Ευρώπη,Ανατολική Ευρώπη,Ανατολική Ασία,Νοτιοανατολική Ασία,Μέση Ανατολή,Αφρική,Ωκεανία,Σε όλο τον κόσμο

 • Μάρκες

  JDmoulding

 • Αριθμός Υπαλλήλων

  >100

 • Ετήσιες πωλήσεις

  5000000-10000000

 • Ιδρύθηκε Έτος

  2017

 • Εξαγωγή pc

  80% - 90%

Λάβετε προσφορά
Συνεχίζουμε να δουλεύουμε στο διαδίκτυο, να επικοινωνούμε.

Εάν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν ή την πιο πρόσφατη προσφορά, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας ανά πάσα στιγμή, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να παρέχουμε περισσότερες υπηρεσίες.

επαφή

86-755-29542321

Εισαγωγή

Η Co. τεχνολογίας Jiding Shenzhen, ΕΠΕ (JiDing) είναι επιχείρηση υψηλής τεχνολογίας με την ανεξάρτητη ικανότητα Ε&Α. Η ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής της έχει πολλά έτη και πολλή εμπειρία στη υψηλή ακρίβεια φορμάρει το σχέδιο και το κατασκευαστικό, γρήγορο θερμαντικό και δροσίζοντας κεντρικό σύστημα ελέγχου θερμοκρασίας. Οι ερευνητικές σειρές της καλύπτουν τα γρήγορα σχέδια φορμών θέρμανσης και ψύξης, τον εξοπλισμό και το κεντρικό σύστημα ελέγχου. Τα μέλη ομάδας του είναι με πολλή εμπειρία στην παραγωγή εγχύσεων επίσης.

 

Η επιχείρηση έχει τις ευφυή ιδιότητες και τα διπλώματα ευρεσιτεχνίας στο mahcine ελέγχου θερμοκρασίας φορμών. Η μηχανή φορμών του JiDing πήρε την πιστοποίηση CE και ασφαλίστηκε από τη διεθνή ασφαλιστική εταιρεία (ασφάλεια Fubon).

 

Το JiDing είχε σχεδιάσει περισσότερα από 1000 σύνολα φορμών καθρεφτών ή σύστασης για τους πελάτες. Τώρα η θερμαντική και δροσίζοντας φορμών θερμοκρασίας μηχανή ενός κύκλων της έχει αναπτυχθεί στη 7η γενεά της επίσης.

 

Το JDmoulding είναι συνολικός προμηθευτής λύσης εγχύσεων, εξασφαλίζουμε υπηρεσίες από την ιδέα στο σχέδιο στο σχέδιο φορμών τελειωμένος - προϊόντα που προωθούνται στην αγορά.

Το Moto μας: Καλύτερη ενέργεια - αποταμίευση, καλύτερη υπηρεσία

 

Γρήγορη θέρμανση και γρήγορα δροσίζοντας πλεονεκτήματα τεχνολογίας εγχύσεων χαρακτηριστικά γνωρίσματα και

1.Make πλαστική δομή μερών πιό εύρωστη, ανοχή πίεσης και μειωμένη ανοχή, μετά από να αποβάλει το σημάδι ροής, σημάδι διεξόδων και να ενώσει στενά τη γραμμή στην επιφάνεια προϊόντων.

2.Eliminate η πλούσια ίνα στην επιφάνεια προϊόντων που γίνεται από το υλικό γυαλιού ινών, μπορεί να φθάσει στην επίδραση καθρεφτών ινών προϊόντος και της δύναμης γυαλιού του υλικού η σκληρότητά της και αντι-(PC+50%GF εφαρμόσιμο)

3.Eliminate η γραμμή συγκόλλησης, σημάδι διεξόδων και βελτιώνει τα σημάδια πίεσης στην κατασκευασμένη επιφάνεια, και φθάνει σε περισσότερη σαφή και φυσική σύσταση κάτω από ακόμη και τη θερμοκρασία φορμών.

4.Rapid η θερμοκρασία που αυξάνεται και που δροσίζει την εσωτερική φόρμα μπορεί να βελτιώσει ή να αποβάλει το σημάδι πλευρών, το σημάδι πίεσης και το εσωτερικό σημάδι πίεσης, και ούτω καθεξής.

5.Eliminate οι γραμμές συγκόλλησης στα πλαστικά μέρη που καλύπτονται, μειώνουν τις ρωγμές στην καλυμμένη επιφάνεια. Χωρίς διαδικασία στίλβωσης πρίν καλύπτει, ποσοστό παραγωγής αύξησης τα μέρη και κάνετε τα καλυμμένα μέρη με την τέλεια εμφάνιση.

6.Rapid η αύξηση θερμοκρασίας και δροσίζοντας, η μπροστινή φόρμα και οι οπίσθιες θερμοκρασίες φορμών μπορούν να ρυθμιστούν ανεξάρτητα, ζητήματα της διακένωσης,

η μετατροπή και το warpage εγκαθίστανται, η διάσταση μερών εγχύσεων είναι ακριβέστερη.

το σχήμα 7.When κάτω από την υψηλή θερμοκρασία φορμών, η φόρμα εσωτερικών ροής ρητίνης λειωμένων μετάλλων καλά, η πίεση εγχύσεων που μειώνονται, η ενέργεια εκτός από και η διάρκεια ζωής της μηχανής εγχύσεων διαρκούν πολύ.

8.Can αποβάλλουν το καυτό σημάδι δρομέων και καθιστούν το μέρος εγχύσεων τέλειο.

9.For ο παχύς τοίχος των πλαστικών μερών, της γρήγορης θέρμανσης και του γρήγορου πλεονεκτήματος παραγωγής ψύξης είναι προφανής, και μειώνει το κύκλος ζωών 30-40%.

10.Rapid η θέρμανση και οι γρήγορες δροσίζοντας συντεταγμένες τεχνολογίας εγχύσεων με πολλές χρωματίζουν τα ελεύθερα υλικά, δεν είναι περιορισμένο κοντά - δομή προϊόντων. Τα μέρη που γίνονται από τη γρήγορη θέρμανση και τη γρήγορη τεχνολογία εγχύσεων ψύξης είναι τέλεια στην εμφάνιση, και πραγματοποιούν τη ζωγραφική ελεύθερη να αποφύγει την επεξεργασία δεύτερη φορά και τη μείωση κόστους.

Τι:

1. Σχέδιο και κατασκευή φορμών υψηλής ακρίβειας

2. Ελέγχοντας σχέδιο και κατασκευή μηχανών θερμοκρασίας φορμών

3. Πλαστική παραγωγή εγχύσεων

4. Συνολικός προμηθευτής λύσης προϊόντων

5. Σχέδιο και κατασκευή εξαρτημάτων σταθμών παιχνιδιών

6. Ηλεκτρονικές σχέδιο προϊόντων και κατασκευή

7. Σχέδιο και κατασκευή φορμών καθρεφτών ή σύστασης

8. Σχέδιο και κατασκευή φορμών εγχώριου Apliance

9. Ιατρικές σχέδιο και κατασκευή φορμών προϊόντων

10. Αυτοκινητικά εσωτερικά μέρη και βοηθητικές σχέδιο και κατασκευή ακρίβειας

11.Daily σχέδιο και κατασκευή φορμών συσκευασίας φροντίδας δέρματος

12.Painting ελεύθερες σχέδιο και κατασκευή μερών εγχύσεων

σχέδιο και κατασκευή πλαισίων 13.Home Apliance

14. Πλούσιες σχέδιο και κατασκευή μερών ινών

15. Σχέδιο και κατασκευή μερών επένδυσης

 
Αλυσίδες εφοδιασμού

Κίνα Shenzhen JiDing Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Οι πελάτες μας:

Κίνα Shenzhen JiDing Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

Ιστορία

Το 2008, Antony Chang, Ε&Α έναρξης διευθυντή Comapany του σχεδίου φορμών επίδρασης & σύστασης καθρεφτών και της κατασκευής, είχε οδηγήσει μια επιχείρηση στις φόρμες σχεδίου και κατασκευής για περισσότερο από 10 έτη.

 

Το 2009, η επιχείρηση ανέπτυξε την πρώτη φόρμα επίδρασης καθρεφτών της και άρχισε να επενδύει στην παραγωγή της βελτίωσης και να πιστοποιεί τη μια γρήγορη θέρμανση κύκλων και τη γρήγορη δροσίζοντας μηχανή ελέγχου θερμοκρασίας φορμών, και foud οι βελτιωμένες μηχανές μας έτρεξαν καλύτερα από τις μηχανές εισαγωγών.

 

Από το 2012 ως το 2016, η επιχείρηση ανέπτυξε περισσότερες μηχανές για τις γραμμές παραγωγής εγχύσεών της, που λύνουν πολλά πλαστικά ποιοτικά ζητήματα μερών και πήρε τον υψηλό έπαινο μεταξύ των πελατών.

 

ως τα τέλη του 2016, μια νέα γρήγορη θέρμανση και μια γρήγορη δροσίζοντας μηχανή ελέγχου θερμοκρασίας φορμών μπήκαν σε την ύπαρξη, η μηχανή είναι με το χρηματοκιβώτιο, ενέργεια - αποταμίευση, ιδιότητες προστασίας του περιβάλλοντος.

 

Το 2017, για να προσφέρει την καλύτερη διαφοροποιημένη υπηρεσία στους πελάτες, η Co. τεχνολογίας Shenzhen Jiding, ΕΠΕ ήταν οργάνωση, η επιχειρησιακή σειρά της από τη μια γρήγορη θέρμανση κύκλων και τη γρήγορη Ε&Α μηχανών θερμοκρασίας φορμών ψύξης ελέγχοντας και κατασκευή, σχέδιο φορμών & κατασκευή στην έγχυση της συνολικής υπηρεσίας λύσης.

Κίνα Shenzhen JiDing Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

Διαθέσιμη υπηρεσία:

 

1. Σχέδιο και κατασκευή φορμών εγχύσεων

2. Ελέγχοντας σχέδιο και κατασκευή μηχανών θερμοκρασίας φορμών

3. Πλαστική παραγωγή εγχύσεων

4. Συνολικός προμηθευτής λύσης εγχύσεων

5. Προϊόντα περιφέρειας σταθμών παιχνιδιών

6. Ηλεκτρονικές σχέδιο προϊόντων και κατασκευή

7. Σχέδιο και κατασκευή φορμών καθρεφτών ή σύστασης

8. Σχέδιο και κατασκευή φορμών εγχώριων συσκευών

9. Ιατρικές σχέδιο και κατασκευή φορμών προϊόντων

10. Αυτοκινητικά εσωτερικά μέρη και βοηθητικές σχέδιο και κατασκευή ακρίβειας

11.Daily σχέδιο και κατασκευή φορμών συσκευασίας φροντίδας δέρματος

12.Painting ελεύθερα μέρη εγχύσεων

13.Home πλαίσια συσκευών

14. Πλούσια έγχυση μερών ινών

15. Κανένας-ενώνοντας στενά μέρη εγχύσεων γραμμών για την επένδυση

Κίνα Shenzhen JiDing Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

Κίνα Shenzhen JiDing Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1Κίνα Shenzhen JiDing Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 2

Η ομάδα μας

Η ομάδα εφαρμοσμένης μηχανικής μας έχει 20 έτη εμπειρίας στο σχέδιο φορμών & την κατασκευή και την πλαστική παραγωγή εγχύσεων. έχουμε πολλές συνολικές περιπτώσεις λύσης επιτυχίας στο εξωτερικό, όπως παίκτες και οι στάσεις σταθμών ηλεκτρικών σκουπών, κλιματιστικών μηχανημάτων και παιχνιδιών και ούτω καθεξής.

Κίνα Shenzhen JiDing Technology Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0